Слави Трифонов бесен: Има къртица в екипа ми! (Затова ли гони наред?)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов уволнява наред шпиони от екипа на шоуто си.

Преди дни Слави Трифонов е бил доста неприятно изненадан от пробив в сигурността и доверието. Шоуменът се появил на една от оперативките и заедно със сценаристите и останалите си приближени започнали да бистрят какво ще предложат на зрителите през следващия телевизионен сезон.

Съвсем неволно един от присъстващите сложил ръка под масата и напипал диктофон. Оказало се, че той бил залепен с тиксо там с цел да бъдат изнесени извън колектива бъдещите му планове. Разбира се, тази изцепка вбесила Слави Трифонов и той започнал собствено разследване коя е къртицата в екипа му, която му прави подобни мръсни номера.

Не след дълго я открил и на часа я уволнил. За ужас на Дългия, това не е първият случай, в който уличава свой уж приближен човек в измяна. През годините много хора са искали я да му подлеят вода, я да припечелят на него гръб. Разбира се, напоследък най-интересни за всички са политическите планове на Слави Трифонов.

А откакто обяви мераците си да създава партия, той е станал два пъти по-мнителен. Вече дори и при най-малкото съмнение, че някой го дъни, той веднага бива уволнен!

„Шефът се е изолирал, но не от високомерие, а заради факта, че не може да се довери на никого, освен на най-близките си – сценаристите. Те май са единствените, които през годините не го предадоха“, споделят хора от екипа.

Именно затова на срещите със сценаристите не се допускат други хора и внимателно се следи да не са подслушвани. А на екипа писачи Слави Трифонов възлага най-сериозни очаквания за новия сезон – от създаване на програма за политическото движение до текстове на нови песни. За да се избегне теч на информация, на срещите с Дългия присъстват само тези, които са свързани с конкретната цел или идея, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар