Марги Хранова и Лили Иванова в люта война (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Марги Хранова и Лили Иванова от години са в люта вражда

Марги Хранова и Лили Иванова са от дълги години в люта вражда. Любопитното е, че в първите години на кариерата си младата Хранова била първа дружка с вече изгрялата звезда Лили Иванова. Естрадната прима била много благосклонна към нея и дори й разрешавала, без да се сърди, да пее нейни песни, наставлявала я как се става голяма звезда.

Враждата им започнала с идването на демокрацията, когато притеснени от безпаричието, всички естрададжии започнали да се борят за частни участия, за да оцеляват. От този момент Лили започнала да завижда на Марги Хранова, която не се спирала от участия и концерти и един ден й позвънила с бесен тон по телефона. Категорично й забранила вече да изпълнява хитовете й и дори я заплашила със съд.

Марги ХрановаВойната им прераснала на още по-ожесточен фронт, след като Хранова получила писмо от американското посолство в София, че вече няма право да стъпва в САЩ. Певицата получила черен печат да пътува за Америка, след като колега я натопил: „Някой беше писал доноси, че съм правила концерти в САЩ. Поводът беше 3 март и изпях пред българската общност в Сиатъл някоя и друга песен. Това не бяха концерти, не бях и заработила кой знае какви велики пари. Пълни глупости.

Не че имам желание да ходя отново в Щатите, но това е ужасно непочтено, защото потърпевша не съм само аз, а и други мои колеги. Доколкото знам, на Тони Димитрова също са й сложили черен печат, пък и с Васко Найденов имаше нещо подобно”. Хранова твърди, че знае кой е подлият автор на тези доноси, но не може да назове името му, тъй като няма как да го докаже.

В бранша обаче всички се съмняват в Лили, която първа получила черен печат и вероятно след това от завист издала и другите си колеги, които като нея често пътували зад граница да заработят някой долар, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар