Никол Шерцингер проговори за най-тежките мигове в живота си

Никол Шерцингер проговори за най-тежките мигове в живота си
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер се изповяда за най-тежките мигове в живота си

Към днешна дата Никол Шерцингер къта милиони долари в банковите си сметки. Ситуацията с финансовото й положение е била коренно различна преди години. Красавицата, която има хавайски корени, не се срамува от произхода си.

Тя никога не е крила, че произхожда от бедно семейство, в което духовните ценности са на особена почит.

Родителите на известната изпълнителка нямали възможност да я изпратят да учи в колеж. Амбициозната Никол Шерцингер не се отказала от желанието си да получи образование и се започнала да работи от малка. Тя не се срамува от факта, че е работила, каквото й падне, за да събере необходимите средства за следването в колежа.

Любимата на Григор Димитров е изкарвала прехраната си като гримьорка. Работила е дори като оперна певица в италиански ресторант.

Но това, което никога няма да забрави, е че се е давала кръв, за да си плати следването. Красавицата не крие, че този миг от живота й е бил изключително тежък за нея. Но въпреки това не съжалява за преживяното, тъй като то й е помогнало да се изгради като личност и я направило по-силна.

Въпреки завидното си финансово положение, научената на пестеливост Никол Шерцингер продължава да пести и до днес, пише Вести.бг.

Последните слухове покрай нея гласят, че вече е готова за брак и очаква с нетърпение предложение от своя любим. Преди няколко седмици появата й с Григор Димитров опроверга категорично слуховете за раздяла между тях.

След като цяло лято се спекулираше с отношенията на звездната двойка, в края на сезона стана ясно, че те още са заедно. Папараци ги щракнаха по време на романтичната им почивка на един от най-популярните италиански острови.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар