Спецакция на МВР окупира София тази нощ (Разкрития от последните минути)

Гласувайте за статията

Снощи изходите на София бяха блокирани от служители на МВР и специалните части.

Мащабна полицейска акция започна в София през нощта и продължава и днес. На четири места около изходите на града бяха разположени полицаи от спецчастите, въоръжени с автомати. Първоначално от МВР не пожелаха да разкрият каква е причината за нея. Това породи съмнения, че вероятно органите на реда са надушили следите на похитителите на Адриан Златков и вероятно са ги уловили.

Причината е, че шестима души са били арестувани в началото на АМ Тракия откъм столицата. А именно там бяха хвърлените парите за подкупа на отвлечения. В последствие, обаче, главният секретар на МВР уточни, че акцията е под ръководството на прокуратурата. Не поясни причината за нея, но тя стана ясна в ранните часове на днешния ден.

Акция на спецчастите на МВР в София

Акция на спецчастите на МВР в София

По непотвърдена все още от МВР информация, шестимата задържани са едни от главните действащи лица на наркопазара у нас и арестът им е истинско постижение за органите на реда. Разбира се, акцията е била предшествана от дълго разследване. Тъй като действията на спецчастите продължават и в момента, броят на задържаните вероятно ще нарасне, а чак след края й ще получим официални сведения, пише blitz.bg.

Отряд „Кобра“ и СОБТ също участват в действията в столицата, което е знак, че става въпрос за сериозна заплаха и нейното неутрализиране. Очаква се МВР да организира извънредна пресконференция, с която да разсее всички спекулации около акцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар