Джордж Клуни откровен: Доживях да плача по четири пъти на ден! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни трогна света с нова доза откровения за бащинството.

56-годишният Джордж Клуни стана баща на близнаци преди три месеци. Това чудо определено промени живота му коренно. Актьорът и до днес не може да повярва какво му се случва, защото винаги е смятал, че няма да има деца. А двойното щастие го е направило по-чувствителен и емоционален от всякога. Съпругата му Амал пък определено няма от какво да се оплаче!

Мъжкарят Джордж Клуни най-чистосърдечно разкри, че откакто е баща, плаче по четири пъти на ден. А причината са пеленачетата, които изпълниха дома и сърцето му. „Те не ронят сълзи. Аз го правя вместо тях, и то – по четири пъти на ден. Толкова съм уморен!“, споделя холивудската звезда. Но със сигурност сълзите не са само от преумора, а и от щастие!

Емоциите, които бушуват в актьора, са много силни и крайни. Освен безграничното щастие от близнаците, той често е изяждат и от угризения на съвестта. Причината е, че все се чуди дали е достатъчно добър и отговорен в родителските задължения. Затова той става със съпругата си Амал всеки път, когато тя трябва да храни близнаците през нощта.

Джордж Клуни се оказа доста емоционален

Джордж Клуни се оказа доста емоционален

Иначе се чувства гузно той да спи, а тя да будува. Но това признание е малко изненадващо на фона на факта, че звездната двойка е наела куп детегледачки, които да ги отменят до известна степен в грижите. Така че или Джордж Клуни си прави реклама, или с Амал предпочитат да бъдат колкото се може по-близо до наследниците си, пише novini.bg.

Актьорът споделя, че никога не си е представял, че да гледаш две деца може да е чак толкова сложно. Затова то е категоричен, че със съпругата му няма да имат повече деца. Но пък бащинството и сладката му мъка май все повече се услажда на Джордж Клуни!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар