Пълна промяна за Митьо Очите

Гласувайте за статията
Несебърското страшилище Митьо Очите стана кротък домошар

Напук на поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава – не, тотална промяна е настъпила в житието-битието на Димитър Желязков, по-известен с прякора си Митьо Очите. Година след като оцеля като по чудо в гангстерска пукотевица на Слънчев бряг, гангстерът е променил не само навиците си, но и визията си – пише в. „Уикенд“.

Митьо Очите се е завърснал към старото си амплоа на бохем и е спрял да се крие в резиденцията си в Кошарица. Именно там морският Ал Капоне се възстановяваше след стрелбата по него. По документи къщата е собственост на неговия вуйчо Иван Петков, но според местните хора истинският стопанин е Очите. Там в подножието на планината къщата на Желязков е в съседство с други тузарски палати, а табели предупреждават неканените гости, че имението се пази от жива охрана.

Почти всяка вечер Митьо Очите посещавал любимия си ресторант в Слънчев бряг, където се събирал с най-доверените си приятели. От някогашния буен гангстер с кибритлийски нрав след стрелбата нямало и помен. Митьо вече се държал кротко и бил необичайно любезен както със сервитьорите, така и с останалите гости на ресторанта. Нещо нетипично за него! Често посетители на заведението го разпознавали и прекъсвали храненето му с молба за снимка. Очите не отказвал на никого и дори се ласкаел от вниманието на околните.

Митьо Очите превъзмогнал буйния си нрав

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар