Обрат: Цвети Стоянова се сдобри с Цветелина Найденова

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова и Цвети Найденова заровиха томахавките

Цвети Стоянова отново е първа дружка с Цвети Найденова. Двете бивши колежки най-после заровиха томахавките.

Досега те не пропускаха възможност да демонстрират, че вече не са приятелки. Преди време Цвети Стоянова блокира колежката си в социалните мрежи. След време коментира отношенията си с нея в ефира на „Папараци“. Грацията заяви, че нейната дружка я зарязала точно в момента, в който тя е имала най-голяма нужда от нея.

Цвети Стоянова проплака пред Кристина Патрашкова, че след инцидента много от дружките й, в това число и Цвети Найденова, не се отдалечили от нея и не й оказали необходимата подкрепа.

От няколко дни двете дами демонстрират близки отношения. Първата крачка към затопляне на отношенията им направи Цветелина Найденова. Тя честити рождения ден на бившата си колежка, който беше преди няколко дни. Досега Цвети Стоянова контактуваше единствено с бившата грация Ренета Камберова.

Но очевидно и приятелството й с нея вече е останало в миналото. Ренета не покани единствено Цвети Стоянова на рождения си ден. Бившата грация отпразнува личния си празник в компанията на останалите момичета от отбора.

Но пътищата й със Стоянова очевидно вече са се разделили. Ренета Камберова откри собствен салон за красота и започна работа в община Пазарджик. Цвети Стоянова прави опити да пробие в модата.

Последните клюки около нея гласят, че очаква дете. Повод за тези твърдения стана покупката на ново жилище. Както вече стана ясно, бившата грация се сдоби със собствен дом. Тя напусна фаталния апартамент, в който живееше заедно със своята баба.

В новото си жилище бившата грация е обърнала специално внимание на детската стая. Цвети Стоянова се е заела лично с обзавеждането й. Останалите стаи ще бъдат обзаведени от дизайнер, който грацията е ангажирала, пише Хот арена.

Публична тайна е, че тя отдавна мечтае да дете и семейство. Дали мечтата й най-после ще се сбъдне, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар