Честито: Бояна Генова и Кристиян Кирилов са гаджета и в живота!

Гласувайте за статията

Бояна Генова заби Кристиян Кирилов!

Малкото коте на Валери Божинов, както е известна Бояна Генова, завъртя главата на колега. В момента тя е в ролята на стюардесата Стефания.

Бояна Генова

Бояна Генова и Кристиян Кирилов са двойка и в живота

И има силна връзка с нацепения и добродушен Митак от хитовата поредица „София Ден и Нощ”. В ролята на нейното гадже на екран е Кристиян Кирилов. Двамата обаче се оказва, че не са близки само на ефир. Връзката им продължила и в реалния живот.

Мачото не спира да се хвали с мацките, които е набрал в черното си тефтерче. И след като стана известен доста популярни мадами се залепиха за атлетичния красавец.

За фитнес маниака Крис се заговори, че заработвал като момче на повикване с богати араби в Дубай, където известно време се подвизавал.

Митака с мекия акцент в тийнейджърската сапунка го играе много верен на гаджетата си, но в живота не бил такъв. Славата на екранната Стефания започна пък с недвусмислен чат между нея и палавия футболист Валери Божинов.

След което Бояна Генова се уреди с роля в „София Ден и Нощ”. Двамата обаче са затоплили отношенията си, които на екран са доста горещи.

Крис и Бояна били забелязвани да обикалят заедно нощните заведения. Те криели близостта си, но дори и за слепец било ясно, че между двамата имало нещо повече от екранно партньорство.

Кристиян Кирилов и Бояна Генова обаче криели истинските си чувства от останалите колеги. Те не бързали да афишират и връзката си в публичноот пространство.

Засега в социалната мрежа само екранната Стефания качвала снимки. На тях липсвал обаче здравеняка. Някои от феновете им подозират, че между двамата няма нищо специално.

Това било само пореден пиар трик, за да си повдигнат рейтинга. Дали е така или наистина между тях има искрите на любовта, само бъдещето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар