Стефан Данаилов слиза от сцената! (Подробности за решението му)

Гласувайте за статията

Представление с участието на Стефан Данаилов е свалено от програмата на Народния за неопределено време.

Актьорът и политик Стефан Данаилов е решил да си даде пауза от ангажиментите, свързани с театъра. Ламбо признава, че има нужда от малко почивка поне от това свое задължение, защото много му се натрупаха на главата. Надали ще успее така лесно и окончателно да се раздели с голямата си любов. Затова засега казва на сцената „Довиждане“, а не „Сбогом“.

Стефан Данаилов не крие желанието си да продължи да бъде действащ театрален актьор. Най-вече иска неговите ученици да го познават и в тази му светлина, а не само като преподаващия в НАТФИЗ Мастър. Но шефът на Народния Мариус Донкин разкри, че представлението с участието на Ламбо „Пигмалион“ пада от афиша.

Стефан Данаилов изнемогва

Стефан Данаилов изнемогва

За колко време, още никой не знае! Театралният шеф, както и самият актьор са наясно, че с годините ще му е все по-трудно да се върне отново на сцената, особено ако загуби тренинг. Но пък представленията изискват много енергия и концентрация, които явно вече са непосилни на Стефан Данаилов, пише bgdnes.bg.

Ламбо се върна на сцената с „Пигмалион“ година след кончината на съпругата си. Тогава призна, че го прави, защото знае, че тя ще е щастлива. А днес Стефан Данаилов признава, че паузата е била наложителна, но не и край на активната му кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар