Любо Нейков все по-тревожен за здравето си, не може да отслабне!

Гласувайте за статията

Любо Нейков напоследък все по-често ходи навъсен и умислен!

Актьорът и продуцент Любо Нейков вече не е онзи весел и широко усмихнат човек, който беше. Негови колеги и приятели разкриха, че все по-често го виждат начумерен и умислен. Очевидно нещо сериозно го тревожи.

Любо Нейков

С наближаването на зимата Любо Нейков все повече се бои, че ще качи двойно

Истината излезе наяве и причината за състоянието на Любо Нейков наистина е сериозна. Оказа се, че здравето му се влошава все повече, а той е безсилен да направи каквото и да било. Защото проблемите му се дължат на дебелината.

От години Любо Нейков страда от наднормено тегло, с което не може и не може да се пребори. Въпреки опитите, въпреки парите, с които разполага, той се чувства безпомощен пред омразните тлъстини.

„Все по-дебел става и това го подлудява. Още не е стар, а вече си е докарал високо кръвно, висок лош холестерол и сърцебиене. Колкото пъти да е ходил на лекар, всички му повтарят едно – отслабни, за да оздравееш. Но не, стои си дебел и това е. Като някаква орисия е“, коментират близки до обкръжението му източници.

На няколко пъти Любо Нейков опитваше да спазва диети, но установи, че не го бива в тая работа. Само като видел добре „заредена“ трапеза и всичката му воля се изпарявала на мига.

Не спортувал, защото се задъхвал. А за операция като тази на Люси Иларионов не смеел и да мисли. Изпитвал панически ужас от скалпела и не искал да чуе да се подлага на интервенция за намаляване на стомаха.

Макар че по всичко личи, че на този етап при него нищо друго няма да помогне. И ако иска да възвърне нормалното си здравословно състояние и да живее щастливо, все някога трябва да се реши и на тази стъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар