Сашо Майонезата би шута и на Ралица Кирилова!

Гласувайте за статията

Сашо Майонезата се раздели и с Ралица Кирилова!

Александър Найденов, познат като Сашо Майонезата се раздели и с последната си приятелка. Той имаше връзка със сървайварката Ралица Кирилова.

Сашо Майонезата

И Ралица Кирилова е аут от живота на Сашо Майонезата

Брюнетката се прочу с прякора Черната пантера в шоуто за оцеляване. 25-години по-младата от него мома се превърна в душепризазчик на наранения бизнесмен.

Сашо Найденов тежко преживя раздялата с палавата актриса Елен Колева. Двамата имаха доста взривоопасна връзка. Цели шест години, докато бяха заедно, те ту се събираха, ту се разделяха.

Накрая той и Елен Колева се разделиха окончателно. След което бизнесмена направи така, че Елен Колева да не работи повече в Народния театър и да не й дават никакви роли.

Актрисата преживя доста трудно този период, но не каза нито една лоша дума срещу застаряващия богаташ. Той пък я обвини че по време на на връзката им имала паралелни връзка с доста по-млади мъже.

Тя тръгна с пияния писател Калин Терзийски. Но и там работите не тръгнаха и двамата се разделиха много скоро. Двамата дори участваха в селскостопанското реалите „Фермата”, за да стоплят отношенията си. Но това така и не се случи.

Александър Найденов така и не афишира връзката си с младата си любовница. Тя работи във фирма, която се занимава с европроекти.

Богаташът и младата му любовница не се появиха заедно нито на светски съботния, нито на тузарски купони. Сега обаче той пожелал да се раздели с Ралица Кирилова.

Тя не знае защо точно любовника й е пожелал това. Неговото обяснение било, че на прага на своята 60-годишнина искал да си подреди приоритетите.

И да остане сам. Преди известно време Сашо Найденов продаде фирмата и бизнеса си на своя съдружник Христо Кръстев. Той управлява бизнеса си цели двадесет години. Но вече няма нищо общо с управлението на компанията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар