Никол Шерцингер смрази с признания: Продавах кръвта си, за да оцелявам!

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер уплаши феновете с разкрития за тежкия си живот

Никол Шерцингер е звезда от световна величина, любимка на милиони и знаменитост, която се нарежда в А — листата на хайлайфа. Красавицата обаче е платила буквално кървава дан за тези привилегии. Това признава тя самата в последното си интервю.

Никол признава, че нейните родители не са били в състояние да платят образованието й, а за да може да учи, тя е преживявала ужасни неща.

„Работех всичко — от гримьорка до оперна певица в италиански ресторант. Докато следвах, бях най-бедната студентка. Стигало се е до там, че се е налагало, понякога да продавам кръвта си, за да спечеля някой долар“, признава Шерцингер.

„С дни ядях питки от брашно и вода, само и само да се заситя.“. И въпреки всичко, което е преживяла в живота, 39-годишната красавица е горда от своите корени и всичко, което е правила, за да постигне мечтите си. Също така, тя признала, че е благодарна, че този успех е придобила съвсем сама и нищо не й „е паднало от небето“.

В интервю за „Cosmopolitan“, тя споделя: „Никой никога не ми е купувал кола, нито ми е помогнал докато следвах. Успехът ми е много сладък, защото знам, че сама съм успяла в живота“.

Въпреки това, нейното отношение към парите никога не се е променило, а тя признава, че приятелите й често се присмиват за това.

Никол Шерцингер шашна с разкрития за миналото си

Никол Шерцингер шашна с разкрития за миналото си

„Научих се да ценя всички неща в живота. Знаят се подиграват с мен, защото все още съм внимателна с парите. Но научих никога нищо да не приемам за даденост“, казва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар