Алексей Петров : Прокурор е мозъкът на „Наглите” (Вижте ексклузивно интервю)

Гласувайте за статията

Алексей Петров хвърли бомба, Бойко Найденов е истинския мозък на „Наглите”

Алексей Петров говори за горещия казус по подновилите отвличания. Бившия съветник на ДАНС и антитерорист разкрива факти, за които твърди, че има сериозна  информация.

Петров запитан как оценява полицейската работа по случая с отвлечения Адриан смята, че професионалистите от МВР си вършат сериозно работата. Въпреки, че са неоснователно критикувани .

Алексей Петров обвинява бащата на момчето в груба грешка. Затова, че не е съдействал на полицията.

На въпроса защо разследващите мълчат вече три дена след като Адриан бе върнат на родителите си той позовавайки се на собствения си опит смята, че колкото по-малко се шуми около случая, толкова по-големи резултати ще се постигнат. Според него следователите са напипали гореща следа и много скоро ще проговорят, предават от електронното издание retro.bg.

По повод големия откуп, който са платили родителите на отвлечения доц. Петров твърди, че трябва да се проследи пътя на парите. Същия проблем съществува и при „Наглите”. Специалистът  е убеден, че следите на откупа са прикрити от човек, който е мозъкът на групата. Той се намира на най-високо ниво в системата и се ползва с големи протекции.

На въпроса на журналистът да не би да има предвид бившия заместник главен прокурор Бойко Найденов Алексей Петров  отговаря с категорично да и обещава да разкрие още факти по темата на по-късен етап. Според неговите данни бившия зам. главен прокурор бил пряко ангажиран с „Наглите”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар