В къщата на ВИП Брадър влезе двойно изкушение (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двете трябваше да се промъкнат в къщата незабелязано

На представителите на силния пол в къщата на ВИП Брадър няма да им е никак лесно.

Снощи под покрива на ВИП Брадър влезе двойно изкушение. Става въпрос за сестрите Александра и Владислава Димитрови, които са близначки.
Вероятно си спомняте, че тяхната звезда изгря преди 3 години на сцената на „Х Фактор“.

Към днешна дата близначките са новото предизвикателство в къщата на ВИП Брадър.
Палавите близначки веднага бяха натоварени с нелека задача. Още прекрачвайки прага на къщата на Нови хан, те трябваше да останат незабелязани.

ВИП Брадър

Двете трябваше да се промъкнат в къщата незабелязано

При все, че и двете заявиха в един глас, че е много трудно да останат незабелязани, все пак се съгласиха да приемат мисията, която им възложи Големия брат.
Алекс Сърчаджиева пък бе категорична, че близначките трябва да приемат мисията, с която са натоварени, тъй като Биг Брадър не отваря вратите на къщата си за когото и да било.

Така двете сестрички, които са леко мургави се промъкнаха незабелязано при съквартирантите. Те влязоха в къщата, докато останалите съквартиранти бяха заети с изпълнението на първата задача, която им постави Големия брат.

Задачата се състоеше в това в рамките на една минута, всички съквартиранти в къщата да се целунат. Ако това ви изглежда твърде лесно, то тук е мястото да добавим, че това трябваше да стане, докато са с маски на лицата.

Ливанската принцеса – диетологът Енджи Касабие бе на път да се разплаче, когато научи каква е задачата.
Тя не само не хареса задачата, а и поясни, че не може да си позволи да се целува с други мъже.

Разбира се за никого не е тайна, че Биг Брадър не приема откази. Отначало Енджи се опитваше да хитрува, намествайки маската на лицето си така, че да вижда кого целува. След няколкото забележки, които й направи Големият брат, той включи в действие по-твърд тон.

Така на Енджи Касабие й стана ясно, че или трябва да играе играта честно, или да свали маската и да си тръгне, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар