Джена се прослави с кич и тотална липса на стил!

Гласувайте за статията

Джена си остава певицата, която изобщо не се интересува от стил и мода!

Гласовитката от Разград Джена винаги е изглеждала като цирков клоун и смешник на участията си. Певицата се появява като любителка на блестящото, искрящото и изобщо не се допитва до модните дизайнери.

Джена

Джена продължава да се облича като палячо

„Облича се все едно е селска пръчка. Дори треторазрядните певици имат нюх към облеклото. И знаят какво да сложат за участията си. А тя не се научи. Ето сега стана майка и пак не знае как да се облича.

Има специалисти, има модни списания. Поне да погледне, да види, да се консултира, да не научи. Не бива така, като някаква циркаджийка да се появява винаги. Най-малкото е несериозно. Все пак има претенции, че е сред топ имената на чалга бранша”, корят я в социалните мрежи.

Джена е сред поп фолк дивите, които винаги е предизвиквала смях с облеклото си. Дори нейните почитатели често коментират, че изпълнителката има „вкус към облеклото също като някакъв цирков артист”.

Вместо да залага на модерното, на стилното, на това, което се носи за сезона, тя е еднотипна във вкуса си. И предпочитанията й винаги са насочени към лъскавото, бляскавото, към натруфеното с позлатени дрехи.

Според клюката това била едно от причините снаха и свекърва често да кръстосват шпаги. Майката на съпруга й Наско Стоев-Малкия Канар не спирала да й прави забележка за облеклото.

Тя я съветвала да бъде по-стилна и обрана, но Джена не искала да чуе за умереност в облеклото.

Поп дивата била убедена, че това е нейния стил, нейния почерк и не искала за нищо на света да си го промени. Поне за близките петдесет години, разкриват близки до пайнерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар