Никол Станкулова и Нети смаяха с рокли от чували за боклук!

Гласувайте за статията

Никол Станкулова и Нети шашнаха с тоалетите си в ефир!

Никол Станкулова и Нети здравата се забавляваха от ефира на Нова телевизия. Припомняме, че синоптичката от Нова стартира нова рубрика в предаването „Здравей, България“.

Никол Станкулова

Никол Станкулова и Нети удивиха с мода

В сутрешния блок тя кани звездни рожденици, на които дава различни задачи. Втора на горещия стол на красивата Никол седна актрисата и певица Нети.

Изпълнителката на „Луната спи“ получи подарък от Станкулова. Това бе макет на спящото небесно тяло. Певицата се зарадва много и с типичния си нетрадиционен подход попита дали това наистина е Луната.

Рожденият ден на половинката на Дони е след два дена. Нети е родена на 14-ти септември, но не помни и в детството си тя и родителите да са празнували с огромни партита рождените им дни.

Огромен купони изненада й направил половинката й. А при един от специалните дни двамата били на екскурзия до вечния град.

Нети и досега не може да си прости, че на пътешествието не взели дъщеричката си. И вече се зарече да не го прави никога. Сега тяхната наследничка е на шест години и двете са като приятелки.

Традиционно семейството прекарва три месеца във Варвара. Те съчетават почивката с участията им по морето. А малката им дъщеря се упражнява в два инструмента, които неизменно са с тях.

Никол Станкулова провокира гостенката си да направи рокля от чувал за боклук. Нети се справи превъзходно, като направи одежда и за Никол. А двете й творения бяха украсени със сърчица.

Двете се облякоха с тях и позираха пред камерите. Но това не бе всичко. Певицата получи задача да рекламира и крем за лице. Актрисата се изложи здраво, като започна да срича. Но замаза положението с много усмивки и майтапи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар