Гала и коментаторите й разкостиха съквартирантите!

Гласувайте за статията

Коментаторите на Гала направиха на нищо брадърите!

Съветниците на Гала в „На кафе” разкостиха брадърите. Край масата се бяха наредили шоуменът Иво Танев, моделката Маги Желязкова и репортерката на Гала – Зейнеб.

Гала

Гала и съветниците й направиха на нищо брадърите

Първи на прицела им попадна скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. Миньончето никак не е долюбвано и в социалните мрежи, и на екран.

Ексцентричният гримьор Валентин Кулагин също я разкости. Тя попадна на пиперливия му език заради говорния си дефект. Той препоръча на продуцентите на шоуто да слагат субтитри, когато Мегз говори.

„Това недораузмение Мегз, която се взима за корифей на модата, говори толкова зле, че дори на една 80-годишна баба ще й се разбира по-добре от нея” , заляха с негативни коментари мрежата зрителите.

И според коментаторите на Гала Мегз е крайно неподходяща за този формат.

„Толкова ми се иска да кажа добра дума за нея, но не мога. Сигурно във формата ще се покаже миловидна и добра”, захапа я Иво Танев.

„Дори на Алфредо ще му се разбира повече, отколкото на дизайнерката”, бързо изстреля и Маги Желязкова.

Гала обаче дипломатично замаза скандала. Блондинката заяви, че в реалите формата ще се даде втори шанс на Мегз, за да изтрие скандалния си имидж от друго предаване „Черешката на тортата”.

Всички бяха единодушни, че нещо ще се случва между печално разделилата се двойка на Лудия репортер-Даниел Петканов и моделката Алекс Богданска.

Според тримата коментатори на ВИП Брадър между тях все още прехвърчат искрите на любовта.

„Може сега Александра да изневери на чуждестранния си годеник с Даниел”, подхвърли Иво Танев.

А останалите одобриха закачката с подсмихване.

Всички харесаха Тото от Сканду. Младияат мъж им е направил страхотно впечатление. Те са убедени, че участието му в новия сезон на Големия брат няма да мине незабелязано.

„Тя носи класата в Къщата. И е изключително красив приказен ориент, заедно с модерното”, подхвърли Зейнеб за диетоложката Енджи Касабие.

На финала на предаването Гала обяви, че довечера в къщата влизат „двама души с едно ДНК”. Гледайте и ще видите, завърши лаконично водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар