Галена потресе на участие: Полата й ще се пръсне в кръста, паласките изскочиха! (виж тук)

Гласувайте за статията

Галена очевидно не иска да се съобрази с настоящата си фигура!

Да си на живо участие определено не е като да се снимаш в клип, нито на фотосесии с обилен фотошоп. Но това май убягна на Галена по време на едно от последните й участия. Чаровницата на Пайнер се появи пред публиката така, че скоро всички забравиха какво им пее.

Галена

Галена явно още не си дава сметка, че не си е върнала старата и стройна фигура преди раждането

Никой не слушаше Галена, а всички се бяха вторачили в облеклото й. Което буквално щеше да се пръсне под едрите й форми. Очевидно певицата не си е върнала физиката от преди раждането, но някак си е забравила това.

Половинката на Галин се беше барнала в късо бюстие, съчетано с ултра тясна и също къса пола. Кожата на корема й обаче бе така набръчкана и всяка минута изскачаше над полата, че картинката хич не беше лицеприятна.

Така облечена, Галена изглеждаше надарена с огромни паласки. Които лесно можеха да бъдат прикрити ако просто беше избрала по-подходящ тоалет.

В момента тя приличаше досущ на колежката си и дружка Десислава, която при едно от гостуванията си в „Шоуто на Слави“ не успя да седне на диванчето. Трябваше да полегне и по-скоро да се пльосне върху стола му, за да не й се спука роклята. В която бе напъхала някак телесата си.

„Да вземат тези певици да се погледнат малко в огледалото, пък тогава да се взимат за хубавици, че направо смешни стават“, коментират очевидци на цирка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар