Теофана Стоянова призна какво е да си дете на президент (Вижте изповедта й)

Гласувайте за статията

Теофана Стоянова живее в Швейцария, но носи България в сърцето си

Теофана Стоянова днес е успешна и образована млада дама. Която  живее и работи в Швейцария, но родината определено й липсва.

Дъщерята на Петър Стоянов с усмивка си спомня онези години когато баща й е бил президент. Тогава е била само на 6 години и не разбира какво се случва със семейството й.

Теофана няма да забрави как й казали, че ще ходят да живеят в Бояна. Хлапето си помислило, че ще се местят при леля й Бояна и се разстроила защото искала да е само с мама и тати. Това е първият й сблъсък с истинската реалност.

Госпожица Стоянова днес мисли, че животът на президентската щерка с не е много различен от този на обикновените деца. Припомня си с усмивка как когато с майка и татко са на море в Гърция се запознава с едно италианче. Чуждоземното момиче я попитало какво работи баща й. Когато Теофана отговорила, че е президент и приятелката й признала, че и нейният е президент. Само, че на италианското дете таткото бил президент на фирма, а на нашенското на държава, предават от retro.bg.

Президентската дъщеря никога няма да забрави срещата си с Бил Клинтън. Който и в момента е много близък приятел на Петър Стоянов. Теофана и тогавашният президент на САЩ с срещат на вратата.

Той тъкмо влиза, а тя излизала. Клинтън пипнал якето й и го харесал много. После цели две години президентската щерка не свалила коженото яке от гърба си, въпреки, че не било нищо особено. Единствената причина да го носи постоянно била  защото Бил Клинтън бил впечатлен от него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар