Хоспитализираха Бранко Салич по спешност (Защо закъса продуцентът със здравето?)

Гласувайте за статията

Бранко Салич закъса със здравето, развода с Ани му се отрази зле

Бранко Салич вчера бил приет в благоевградската болница по спешност. На сърбинът му прилошало в едно от градските заведения. Което било в близост до месопреработвателния комбинат на КФМ в Благоевград.

Бранко Салич и Ани по времето когато се обичаха

Бившият на тв звездата Ани Салич почувствал силни коремни болки. Заради, които бил подаден сигнал на тел. 112. Екипа на Спешното се озовал на мястото. Продуцентът бил прегледан, но го приели в болницата за още уточняващи изследвания.

Директорът на болницата уточни, че Бранко е приет в гастроентерологично отделение и са му открили възпалителен процес в корема, но ще се извършат още изследвания за да се уточни диагнозата.

Не става ясно обаче какво е правил бившият съпруг на Ани Салич в родния й град. Той беше благоевградски зет когато навремето се ожени за нея.

Бранко е родом от Словения, но фамилията му се изселва в сръбската столица Белград. Именно там започва и неговата тв кариера през далечната 1979 година. Като тогава открива и позната у нас „Пинк” телевизия. На която е и директор, предават от електронното издание blitz.bg.

По-късно през 1995 година става консултант на създателите на българската Нова тв. По това време се среща и с бъдещата си половинка, която е родена в Благоевград – Ани Атанасова. Влюбените създават семейство и се раждат двете им деца.

В момента двамата са разведени и Ани Салич сама се грижи за общите им наследници. Тя е сред най-обичаните топ новинарки, а бившия й в момента е продуцент.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар