Иван Ласкин бе откаран по спешност в болница

Гласувайте за статията

Актьорът издаде фронта още в самото начало

Актьорът Иван Ласкин бе откаран в лечебно заведение по спешност.

Това се случи още в началото на селското риалити „Фермата“.
Запознати издават, че по всяка вероятност това ще е краят на участието на Иван Ласкин.

Още във втория епизод на риалитито „Фермата“, което връща участниците със сто години назад, настъпил изненадващият обрат за актьора.
При все, че Иван Ласкин бе категоричен, че влиза достатъчно добре подготвен в третия сезон на риалитито, се оказа, че реалността е много по-различна.

Иван Ласкин

Актьорът издаде фронта още в самото начало

На практика Васко да Гама от село Рупча, се оказа най-неиздържливия участник. Третият сезон наистина е много суров и продуцентите предупредиха за това още от самото начало.
Освен това на голяма част от зрителите им направи впечатление, че Иван Ласкин още с влизането си показа, че никак не му се работи селска работа.

Според информацията актьорът се е почувствал зле и се е наложило екипът на „Фермата“ да потърси спешно медицинска помощ.
Водещите на предаването, които са и продуценти – Иван Христов и Андрей Арнаудов коментираха, че състоянието му може да е в резултат от много неща.

Те предположиха, че може да се е обезводнил, да е вдигнал високо кръвно, а и освен това не бива да се забравя, че бе ужилен от оса.
След извършената консултация със специалисти, медиците са преценили, че Иван Ласкин трябва да остане в болница под наблюдение.

Те ще го освободят едва, след като се уверят, че всичко е наред.
Според запознати освен от хипертония, Иван Ласкин е измъчван и от сериозни стомашно-чревни проблеми, на които трябва да се обърне много сериозно внимание.

Медиците са категорични, че имайки предвид здравословното му състояние, актьорът се е надценил твърде много във възможностите си да оцелее сред природата.
При все, че не спира да припомня, че като ловец може да се справи с всичко екстремно, което се изпречи на пътя му, действителността е съвсем различна, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар