Ти да видиш: Тази истина за Десислава сащиса всички!

Гласувайте за статията

Десислава не знае нотите, не е учила музика!

Десислава минава за една от най-хитовите ни изпълнителки. Гласовитката от Гълъбово очаква второто си дете. Тя ще има пак момче от младия боксьор Благой Найденов.

Десислава

Десислава не е учила музика и не знае нотите

Но певицата направи сензационно признание. И то е, че не познава всички ноти. Както и това, че няма музикално образование. Тя е учила в техникума по енергетика в родното си градче.

Само че образованието й доста куцало. В техникума повече се наблягало на теорията, от колкото на практиката.

Само че като господ раздавал таланти, на Десислава й ръснал с щедра ръка. Защото ангелогласната певица няма музикално образование, но пък умее да пее повече от добре.

И да е една от най-търсените певици в бранша. Десислава се сравнява дори с легендата на естрадата Лили Иванова. Според нея гранд дамата на бг музиката също не знаела нотите, но пък къде отишла в кариерата.

Така и Десислава е звезда и няма никакво намерение да зубри ноти на тази възраст.

Блондинката така и не се посвени от това признание. Защото много от колегите й в бранша също не знаят или трудно разчитат нотите.

Но това не им пречи да пеят добре, да имат участия и да вървят напред в кариерата си.

Поп фолк дивата направи още едно изненадващо признание. Най-трудно й било в седми клас. Тогава останала на два поправителни изпита.

Единият бил по математика, другия по химия. Тези предмети за малко не се оказали препъни-камък за да повтаря класа. Но пък по български език и литература й вървяло много, казва чалга звездата.

По онова време имала семейни проблеми и затова останала на поправка. Въпреки че с учението и познаването на нотите Десислава изобщо не се справяла.

Но вероятно е родена под щастлива звезда. Щом се справя с това и е на върха на кариерата си, макар че не може да чете ноти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар