Официално: Дейвид Бекъм се развежда с Виктория!

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и Виктория се развеждат, решението им е категорично!

Виктория и Дейвид Бекъм се развеждат. Семейството навъртя 18 години брак. От който се родиха четири деца. Но сега приказката вече свърши. Отдавна нещата между топ футболиста и бившата спайска силно скърцат.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм слагат край на брака си

Двамата гледат в различни посоки. И имат различни приоритети в живота си. Топ футболиста обича шумните компании.

Наскоро той бе забелязан в компанията на знойни мадами от Маями и Флорида. Виктория Бекъм обаче обича да прекарва вечерите и дните си в компанията на близки приятели. Тя обича да сто и в къщата им във Великобритания.

„Бракът им отдавна е лишен от романтика. Двамата вече не са съпрузи, а по-скоро са бизнес партньори. Пукнатината между тях двамата не е от сега, а отдавна”, коментират близки до звездното семейство.

Името на Дейвид Бекъм непрекъснато е замесено в секс скандали. Преди известно време той бе пипнат в изнерява с момиче на повикване. Според клюката звездата на Реал Мадрид е мачкал чаршафите с компаньонката Ирма Ници.

Той отрече да е бил в кревата с това момиче на повикване. Дори заведе дело за уронване на престижа. Футболистът поиска 18 милиона евро за компенсацията за скандала, в който бе замесен.

По това време Дейвид Бекъм заяви, че е посетил болния си баща в Англия и изобщо не е бил с това момиче.Той загуби делото за обвинения в любовната афера.

Това не е единствения случай, в който половинката на Виктория Бекъм е уличен в изневяра.

Според слуховете този път двойката е стигнала до развод. Те вече били уточнили юридическите подробности около подялба на имуществото си и попечителството над децата си.

Остава само момента, в който звездното семейство ще обяви окончателно раздялата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар