HAARP или …? Къде се раждат „чудовищата“ на времето? (Видео)

Гласувайте за статията

HAARP или просто география? Къде се раждат чудовищата на времето

Ураганът „Ирма“, „Катрина“, „Харви“, „Андрю“ и много други се раждат на едно място. И не са инициирани от HAARP, твърдят учени. На фона на все по-засилващите се прогнози, че тайфуните с нежни имена са създадени от човешка ръка, специалистите по климата, отчаяно се опитват да разбият митовете.

Най-новите изследвания показват, че „чудовищата“ на времето се раждат през септември около западното крайбрежие на Африка. Горещите и сухи въздушни потоци на Сахара се смесват с доста по-хладните морски въздушни течения и заформят урагани. А тъй като температурите през септември рязко започват да се променят, то и шансовете за създаване на урагани, стават все по-големи.

Защо Америка?

Въздушните течения около екватора, се носят от океанските въздушни течения от изток на запад. Следователно формиращите се урагани тръгват на запад, а Флорида и Мексико редовно се оказват изправени на пътя им.

По-голямата част от ураганите, които през последни пометоха САЩ са създадени на същото място. Местоположението е в близост до бреговете на Западна Африка.

Точно в тази част белязана и във видеозаписа по-долу, се стига до сблъсък на две напълно различни явления: горещи сухи ветрове, които идват от Сахара и студени, влажни ветрове, които идват от влажните зони на юг.

Тези невероятно мощни ветрове са известни като африкански източни реактивни ветрове. И са ключови за опустошителните урагани, които стигат до Америка.

„Няма никакъв HAARP, няма никакви мистериозни оръжия за контрол на климата. Чисто и просто физика и география“, коментират специалисти. Други пък са на мнение, че всъщност донякъде и човешката намеса е повлияла. „Не е нужен HAARP, за да се постигне този ефект.

HAARP или къде се раждат "чудовищата" на времето

HAARP или къде се раждат „чудовищата“ на времето

Парниковият ефект и замърсяването, затоплят климата и водят до аномалии, които вече видяхме, че са смъртоносни“, коментират екозащитници. Явно президентът Тръмп трябва да преразгледа мнението си за резолюцията за климата. Другите страни също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар