Бай Стоян Алексиев е съсипан: Актьорът не иска да вижда никого, Ивана го довърши! (още подробности)

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев се орезили на дърти години и не е на себе си!

Звездата от „Откраднат живот“ Стоян Алексиев сам си вкара автогол. Скандалната му връзка с 22-годишната студентка Ивана Бобойчева, както и вулгарните му похождения с нея насред улицата, станаха повод името и снимката му да се появят във всички медии.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев разкри, че се чувства обиден и омерзен

За резила се говори вече повече от месец. И нито времето, нито думите на бай Стоян, както мнозина го нарекоха, могат да накарат зрителите да забравят видяното.

Припомняме, че Стоян Алексиев заяви категорично, че снимките му с Ивана не са взети от реалния живот. Според него те били част от проект, който правели за театъра. Репетирали любовни сцени на открито и точно в този момент били изловени от папараците на вестник „Ретро“.

Да, ама тези снимки далеч не са единствените, на които Алексиев и Бобойчева са снимани заедно, при това в доста странна близост. Видно е, че Стоян Алексиев няма да се откаже от позицията си и няма да признае друго, освен това, което твърди досега.

Лошото е, че след скандала той съвсем се отвратил от медиите и от хората у нас. Които решили да го съдят, без да поискат да чуят и неговата версия. Близки до актьора разкриха, че той се е скрил в черупката си и не иска да се среща почти с никого.

„Довършихте ме! Съсипан, омерзен и отвратен се чувствам от всичко, което се изля върху мен. От цялата тази помия. Невинен съм, живея със семейството си и не искам и да чувам повече за журналисти и интервюта. Оставете ме на мира“, категоричен бил Алексиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар