Скандал: Даниел Петканов договорен за финалист във Вип Брадър! (ето каква е идеята на продуцентите)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов е сигурен финалист и дори победител в шоуто!

Часове преди старта на Вип Брадър тази вечер, гръмна страшен скандал. Защото източници от кухнята на медията издадоха, че Даниел Петканов е един от сигурните финалисти в шоуто. А по всяка вероятност ще бъде и големият победител.

Даниел Петканов

Даниел Петканов е гласен за финалист и дори за големия победител в шоуто Вип Брадър 2017

Както знаем, името на Лудия репортер беше разкрито още месец преди началото на сезона на Големия брат. Тази вечер той ще влезе в Къщата заедно с още 16 родни звезди.

Хонорарът, който Даниел Петканов ще получи, далеч не е от най-големите във формата. Затова пък той имал обещанието на продуцентите, че ще спечели Вип Брадър 2017.

Каква е идеята, ще попитате?! Ами много просто – припомняме, че през последните години форматът е печелен предимно от вътрешни на телевизията хора. Дори миналата година Миглена Ангелова беше нагласена за победител, за да може днес да стане водеща в същото това предаване.

Даниел Петканов е насочен как точно трябва да се държи и да не прави скандални изцепки в Къщата. Където той ще се озове рамо до рамо с бившата си половинка Александра Богданска. Дори и двамата да развият някаква странна сюжетна линия и да се направят на врагове, това не е така.

„Алекс и Даниел отдавна заровиха томахавките и се сдобриха. Участват заедно и в реклама на бързи кредити. Сега са се разбрали с екипа на Вип Брадър след шоуто да стартират и свое ново собствена предаване“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар