Елена Йончева се уреди с шефско място Преглеждания: 1281

Натоварена е със задачата да изгради партийната телевизия
0
Оценете този post

Натоварена е със задачата да изгради партийната телевизия

Елена Йончева отново се уреди с удобно шефско място.

Запознати издават, че новоизлюпената социалистка е била натоварена със задачата да нареди БСП тв.

Медията ще бъде оглавена именно от Елена Йончева. Тя е натоварена със задачата да намери подходящи водещи и репортери, които да отразяват стриктно живота на партията.
Едно от най-важните условия, на които трябва да отговарят кандидатите за работа в партийната телевизия е не само да имат хъс, а и да са убедени социалисти.

Елена Йончева
Натоварена е със задачата да изгради партийната телевизия

Мнозина си задаваха въпроса къде се изгуби в последно време Елена Йончева. Имайки предвид, че тя е един от най-дейните народни представители от редиците на БСП и говорител на парламентарната група, отсъствието й веднага направи впечатление.

Оказа се обаче, че ръководството я е натоварило с нелеката задача да организира направата на партийната телевизия.
От „Позитано“ 20 издават, че Йончева е била избрана единодушно за целта като се има предвид, че има дългогодишен опит в медиите.

Освен това ръководството на БСП й е гласувало пълно доверие. Всички те са убедени, че Елена ще се справи с тази отговорна задача и няма да ги разочарова.
Истината е, че мнозина са наясно с факта, че всичко, с което се захване Йончева, бива доведено докрай.

Именно поради тази причина от „Позитано“ 20 изобщо не се съмняват, че тя ще успее да намери най-добрите кадри за партийната телевизия.
Освен това ще нареди подходящо програмата и то по начин, който задължително ще се хареса на зрителите.

Припомняме, че неотдавна на един от партийните пленуми, лидерът на БСП – Корнелия Нинова заяви, че ще даде живот на проект за партийна телевизия. Тя не скри, че този проект отлежава вече дълги години.

Нинова на свой ред изрази увереност, че ще успеят да се справят с финансирането на медията и смята, че тази инициатива е жизнено необходима на партията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.