Лора Крумова се намести нагло на чуждо място

Гласувайте за статията

Блондинката се уреди много бързо с ново и удобно място след свалянето на предаването й

Лора Крумова демонстрира наглостта си като се намести удобно на чуждо място.

Припомняме, че до края на миналия телевизионен сезон, Лора Крумова и Галя Щърбева водеха предаването „Комбина“, което се излъчваше в ефира на Нова тв.
От новия телевизионен сезон обаче предаването им, е свалено от екран.

Вместо Лора Крумова да излети от телевизията, тя се намърда изключително удобно на мястото на спортния журналист Деян Веселинов. Припомняме, че секссимволът на Нова тв, бе екранен партньор на Мира Иванова, с която водеха съботно-неделния блок „Събуди се“.

Лора Крумова

Блондинката се уреди много бързо с ново и удобно място след свалянето на предаването й

Незнайно как обаче Лора Крумова се е наместила на неговото място. От кухнята на Нова тв издават, че засега Мира Иванова е успяла да запази мястото си. Тя ще води предаването в събота, а неделният ефир ще бъде посветен на Лора Крумова.

Заради нея Деян Веселинов е понижен в обикновен репортер.
В продължение на две години той изгряваше всеки уикенд в тандем с Мира Иванова. От новия сезон обаче мястото му е заето от Лора Крумова.

От кухнята на медията издават, че очевидно връзпълничката блондинка е успяла да влезе под кожата на някой от шефовете, щом се е уредила толкова бързо с ново работно място.
Мнозина от колегите й залагат, че Лора Крумова няма да успее да се задържи дълго време на това място.

Те припомнят, че предаването им с Галя Щърбева – „Комбина“, бе свалено от ефира на Нова тв заради твърде ниския рейтинг. Те предполагат, че Лора ще доведе и съботно-неделния блок до същия крах.

Що се отнася до Галя Щърбева, то според мълвата тя ще остане да работи зад кадър. Според първоначалната информация имаше шанс тя отново да се върне като водеща на новинарските емисии, но очевидно нещата не са й се получили. Явно тя не е толкова оправна като приятелката си и екранна партньорка Лора Крумова, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лора Крумова се намести нагло на чуждо място”

 1. Петко Стоянов

  сеп. 25. 2017

  Лора Крумова е просто един голям боклук, една от многого известни псевдожурналстки пръкнали се след 1990 година, които смятат, че са добри журналистки само защото се появяват често на екран.

  Градяща карирера скачайки от „клон на клон“ на шефове, политици, влиятелни колеги. А според запознати и неотказвайки ласки на определени жени. .

  Агресивна, бисексуална, елементарна, ограничена, подлизурка пред ръководството и властимащите и мачкаща тези, които се намирант под нея в йерархията.

  Едно нищо с мания за величие, което , в нейнийте очи се смята велико нещо. особенно, когато употреби стимуланти , както правят в наши дни много от родните така наречени „“телевизионни звезди“.

  Такива „звезди“, като Лора Крумова са „гордост“ за българската журналстика––

  Но какво да се прави, като в селската /заради големият брой провинциалистки и провинциалисти работещи в нея/ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ е събрана с малки изключения утайката на модерната българска журналистика.

Добавете коментар