Животът на Кейт Мидълтън е в опасност

0

Херцогинята страда от сериозно усложнение

Семейството на Кейт Мидълтън е изправено на нокти, тъй като животът й е в опасност.

След като преди броени дни стана ясно, че Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям, са в очакване на третата си рожба, стана ясно, че херцогинята е получила сериозно усложнение.

Медици са категорични, че въпросното усложнение може да се окаже фатално за живота й, отбелязва на страниците си „Дейли мейл“.
Припомняме, че в началото на месец септември от Бъкингамския дворец разпространиха радостната новина, че кралското семейство ще се увеличи с още един член.

Кейт Мидълтън
Херцогинята страда от сериозно усложнение

От там обаче отбелязват, че Кейт Мидълтън отново страда от хиперемезис гравидарум (тежко сутрешно гадене и повръщане, което не намалява с напредване на бременността).
Това усложнение пречи на херцогинята да изпълнява голяма част от ангажиментите си.

Това състояние по принцип не е опасно за организма. При херцогинята на Кеймбридж обаче то е във възможно най-тежката степен. Заради повръщането, което понякога се повтаря повече от 25 пъти на ден, Кейт Мидълтън не е в състояние да се храни, нито пък да поема течности.

Състоянието й неминуемо ще доведе до понижаване на теглото, което пък от своя страна ще доведе до сериозни нарушения на метаболизма и промени в състава на кръвта. По този начин организмът на херцогинята на Кеймбридж ще се интоксикира, а това може да коства не само нейния живот, а и този на рожбата й.

За усложнението, което измъчва херцогинята, няма лек. За да може Кейт Мидълтън да изкара бременността си докрай, без редица усложнения и риск за живота й и този на бебето й, е наложително тя да бъде хоспитализирана. В лечебното заведение херцогинята ще бъде захранвана чрез системи и лекарите ще следят изкъсо състоянието й, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.