Цеци Красимирова още сънува убийството на Самоковеца

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова не може да се отърси от кошмарите от миналото си

Цеци Красимирова пак сънува убийството на Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова още сънува убийството на Косьо Самоковеца. Манекенката не се е отърсила от кошмарите от миналото си, които се завърнали с пълна сила след атентатите в Барселона. Които отнеха не малко човешки животи.

Красавицата, която още пази белезите на куршума, който без малко не отне живота й, е в жесток стрес. За пръв път след толкова години моделката отново започнала да сънува кошмари и се оплакала, че я успокоява единствено бягството сред природата и любимите й хора, научи Hotarena.net.

След атентатите на една от централните улици в Барселона , Красимирова отново си спомнила моменти от кошмарното си минало. Седмици след тях тя сънувала спомени от преживения ад на площада в Амстердам, където бе покушението срещу Косьо Самоковеца.

Навестили я страшните кошмари, които толкова години се опитвала да погребе заедно с любовта си към гангстера. За пръв път Цеци се замислила, че където и да живее, никога няма да се чувства в пълна безопасност.

Цеци КрасимироваДа, великолепната й къща в престижен квартал, подредена с много удобства, й давала известна сигурност. Домът й бил с гледка към морето и всяка сутрин Красимирова започвала с чаша фреш на прозореца, загледана в безбрежната шир.

Все по-често обаче се замисляла дали Западна Европа е достатъчно сигурно место за нея и детето й, а мисълта да се върне обратно в България, често я навестявала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар