Забраниха на Меган и Хари църковна венчавка

Гласувайте за статията

Меган и Хари няма да могат да се оженят в Уестминстър, нито в Сейнт Пол

Меган и Хари нямат право на църковен брак. Тъй като актрисата е разведена, а освен това католичка, тя не може да се омъжи в абатството на Уестминстър, както направиха Кейт и Уилям. Принц Хари и годеницата му бяха изправени пред някои неочаквани проблеми.

Придворните вече планират да обявят годежа им в Торонто, по време на ежегодните игри за инвалиди. Тогава Меган официално ще бъде обявена за годеница на принц Хари и ще трябва да се премести окончателно в двореца Кенсингтън.

Двойката ще обяви и датата на сватбата си, която също се очаква съвсем скоро. Но венчавка в църквата може да бъде невъзможна.

„Меган е католичка, а и разведена. Невъзможно е да се омъжи в Уестминстърското абатство, като Кейт и Уилям. Нито в катедралата „Сейнт Пол“ като Чарлз и Даяна“, разкриват придворни на Чарлз. По всяка вероятност те ще изберат параклиса „Сейнт Джеймс“, където през 2005 година Чарлз и Камила си казаха „Да“.

Меган имаше 2-годишен брак с тв продуцент, с който се разведе през 2015 година.

„Принц Хари вече помоли кралските адвокати да я представляват. Също така кралските служби ще сложат под контрол и обществените й изяви. Интервюто й за „Венити Феър“ беше голям гаф. Но се наложи, тъй като Меган има договор и с телевизионната компания. Оттук — насетне обаче, тя ще трябва да гради друг публичен образ. И подобни интервюта и фотосесии няма да бъдат допускани“, разкриват запознати с протокола.

По всяка вероятност бъдещата двойка ще се венчае през пролетта, като възможните места за сватбата са Шотландия, замъка Уиндзор, имението на кралицата в Балморал или Сандрингам, Норфолк. Двойката все още не е обявила плановете си, но се говори, че доста бързат със сватбата.

Забраниха на Меган и Хари да се женят в църква

Забраниха на Меган и Хари да се женят в църква

И дори новината за бебето на Уилям и Кейт, не е повлияла на решението им да не изчакат още малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар