Джордж Клуни проговори за Амал: Чаках 20 минути, докато ми каже „Да“

Гласувайте за статията

Джордж Клуни за първи път проговори за Амал и как са се срещнали

Джордж Клуни за първи път проговори за любимата си съпруга Амал. Двамата са заедно от 2013 година, като красавицата буквално откраднала сърцето му от първия миг, в който я зърнал. Актьорът се шегува, че не се смята за романтик, но със съпругата си е променил възгледите си за много неща.

Тя буквално откраднала сърцето му. Поне това може да се заключи след последното интервю, което е дал Джордж Клуни, а в което говори точно за него — съпругата Амал Клуни.

„Помислих си колко е остроумна и изключително умна“, спомня си 57-годишният актьор за „Hollywood Reporter“ за момента, когато е срещнал своята 39-годишна партньорка. Запознават се на езерото Комо в Италия, през 2013 година.

„Тя ми изпрати няколко снимки от мястото, на което се намира, продължихме да разговаряме, да говорим за това, което се случва в живота ни. След някое време стана ясно, че между нас има нещо повече от приятелство“, казва той. Същата година, двойката прави и своята официална първата среща в Лондон.

„Отидохме на вечеря, тя предложи мястото. Ресторантът бе изключително модерен и шик. Когато излязохме, ни посрещнаха петдесетина папараци, а тя се справи като професионалист. И така започна“, заяви Клуни. След кратка ваканция, двойката се върна в Лос Анджелис.

„Гледах снимката, на която тя щастливо се смее, гледайки жирафите в Кения на сафарито. Помислих си — ще я поискам“.

„Прекарах двадесет минути на колене, чакайки да приеме предложението ми, защото Амал беше в шок. Страхувах се да не си помисли, че е рано за брак. Но за щастие не се получи подобен сценарий. От първия момент знаех, че сме създадени един за друг и че сме истински отбор. От този момент, нашето щастие не спира“, казва Джордж в интервюто.

Джордж Клуни проговори за първата среща с Амал

Джордж Клуни проговори за първата среща с Амал

Хубавата Амал и нейният партньор се ожениха на частна церемония през септември 2014 г., във Венеция. От три месеца имат и две деца — близнаци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар