Ален Делон съсипан: Вече не ми се живее!

Ален Делон съсипан: Вече не ми се живее!
3 (60%) 1 vote
Френската кинолегенда Ален Делон погреба голямата си любов Мирей Дарк, готов да я последва

Легендарната кинозвезда Ален Делон е потънал в дълбока скръб – пише „Уикенд“. Актьорът загуби една от най-големите си любови – Мирей Дарк. Актрисата угасна след тежко боледуване. Тя бе хоспитализирана през 2016 г. след два последователни мозъчни инсулта, от които така и не се възстанови. Оттогава до леглото й бдяха съпругът й Паскал Деспре и бившият й любим Ален Делон – отбелязва изданието.

„Мирей Дарк беше една от най-важните жени в живота ми. Сега, когато вече я няма, и аз мога да се отправя към отвъдното. На 81 години съм, не ми остават много години, няма да страдам дълго в нейно отсъствие“ – сподели ветеранът на френското кино след кончината на своята любима.

„За Ален Мирей беше сродна душа. Когато я загуби, се срина. Наистина няма да изкара още много“ – коментират близки на Ален Делон.
Той и Мирей се залюбват през 1969 г на снимките на филма „Джеф“. Това е единствената жена, с която Делон запазва приятелство и след раздялато.
„Мирей е пълна противоположност на Натали – бившата му съпруга. Обаятелна, спокойна и мъдра, тя си затваря очите за изневерите на своя житейски партньор и не устройва скандали, задето той не й обръща достатъчно внимание.

Дарк съжителства с Ален Делон 15 години. Заради него тя занемарява актьорската си кариера и се заема еднолично да управлява парфюмерийната му компания „АД“.

Ален Делон е съсипан след смъртта на Мирей

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар