Георги Гергов и Михаил Миков пируват за 9 септември, готвят преврат на Корнелия Преглеждания: 4207

Георги Гергов отбеляза подобаващо 9 септември
0
Оценете този post

Георги Гергов спретна шумен купон в навечерието на девети септември.

Снощи Георги Гергов събра десетки приятели и съратници в хотела си в Пловдив – „Санкт Петербург“. Низвергнатият от БСП бизнесмен и милионер покани на социалистическата забава към поддръжници на идеята си, че Корнелия Нинова няма място начело на столетницата.

Още покрай скандала „ЦУМгейт“ Георги Гергов се надигна срещу червената лидерка и се заговори, че готви преврат срещу нея. Явно пловдивският бизнесмен не се е отказал от идеята си, а дори я развива все повече и повече. Най-почетният гост на социалистическият купон се оказа друг детрониран от левицата – Михаил Миков.

Георги Гергов отбеляза подобаващо 9 септември
Георги Гергов отбеляза подобаващо 9 септември

Купонът предшества традиционния деветосептемврийски събор на БСП в родопската местност Копривките. Всички разходи по разпивката били покрити от Георги Гергов, който тенденциозно прилапал на своя страна съмишленици за готвения преврат. Благодарение на уважилите поканата за банкета бизнесменът разбрал на кого от партията може да разчита. Всички са не случайни хора, а такива със завидно финансово положение. Затова и групата на отцепника на шега се нарича Клуб „Милионер“.

Така той стигнал до извода, че за лидер на отцепниците трябва да бъде провъзгласен Атанас Мерджанов. Освен него, на банкета се отличават Асен Гагаузов, Атанас Мержданов и Михаил Миков. Последният не бе в никак добри отношения с Георги Гергов преди избирането на Нинова за лидер на БСП, пише pik.bg.

Михаил Миков не пропусна купона
Михаил Миков не пропусна купона

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.