Амал и Джордж Клуни приютиха бежанец в дома си!

Гласувайте за статията

Амал и Джордж Клуни за пореден път доказаха, че притежават големи сърца.

Като виден защитник на човешките права, Амал Клуни е заразила и съпруга си с желанието да помагат на всеки, изпаднал в нужда. Разбира се, двамата не са в състояние да заличат страданията от лицето на земята. Но, ако всеки направи по нещо малко в името на доброто, то може да се случи нещо голямо!

Джордж Клуни сам разкри, че със съпругата му са взели решението да приютят беглец от язидите в дома си в Кентъки. Звездното семейство е било трогнато от историята на младежа, чието име не се споменава. „Той е преживял много преди да дойде в Америка“, разчувства се актьорът, когато заговори по темата. Младежът е минал с автобус през Мосул, когато е бил пресрещнат от бойци на ИДИЛ.

Семейство Клуни ни станаха още по-любими!

Семейство Клуни ни станаха още по-любими!

Те са заявили, че ще убият всеки, който е тръгнал да се учи в друга държава. Те е ясно как точно въпросният бежанец се е измъкнал и е достигнал до САЩ. Факт е, обаче, че днес живее в имението на семейство Клуни и е студент в университета в Чикаго. Джордж и Амал са му обещали да има покрив над главата си и да му помагат докато завърши, пише time.mk.

А след това ще поеме по своя път. Добрината на звездното семейство,обаче, няма да бъде забравена лесно. Амал и Джордж Клуни не са имали никакви колебания и разногласия, а дано жестът им да вдъхнови и други звезди да вземат пример от тях!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар