Тодор Живков бил голям любовчия (Бившият Първи имал безброй любовници)

Гласувайте за статията

Тодор Живков пазел пълна каса с писма от влюбени дами, Тато си падал по засукани булки

Тодор Живков, който вчера щеше да навърши 106 години ако беше жив бил неустоим любовник. Това разкрива в книгата си „Тодор Живков – мит и истина“ доц. Д-р Боян Кастелов.

Бившия Първи не подбирал любовниците си стига да са по-младички. Бил непретенциозен и затова посягал на жените от собствения си персонал. Които обслужвали многото му резиденции.

Според бившия управител на „Евксиноград” Анчо Бекяров Живков дори бил спипан в леглото с една от младичките камериерки. Бекяров сам набавял момичетата, които ще работят като ги избирал от Варненския полувисш институт по туризъм. Естествено за работа се вреждали само красиви момичета.

След много години същият този управител си спомня как повечето сервитьорки и камериерки минали през леглото на Тато, предават от електронното издание dnes.bg.

Съпругата на Живков д-р Мара Малеева знаела какви ги върши. Даже веднъж заварила момиче с него в собственото си легло. Но като скромна жена нито веднъж не му направила скандал.Примирявала се философски със слабостите на съпруга си и си затваряла очите.

За това, че много жени въздишали по първия човек в държавата по времето на соца свидетелстват купища писма на негови обожателки. Живков споделя, че пази в касата си излиянията на писателки, актриси, журналистки и преводачки.

Тодор Живков не веднъж е помагал на най-различни интелектуалки къде с жилище, къде със сладък пост. А може би затова толкова са го търсели известните по онова време дами. Не толкова заради обаянието му, а да се докопат до някоя облага.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тодор Живков бил голям любовчия (Бившият Първи имал безброй любовници)”

  1. Милко Балев

    авг. 22. 2019

    Поредната долна измислица и лъжа…

Добавете коментар