Бареков погна и Антон Хекимян! Вижте какво разкри за имотното му състояние

Гласувайте за статията

Николай Бареков не пропусна да ни информира и за имотното състояние на Антон Хекимян.

След като попиля Ани Цолова и Виктор Николаев, Бареков вдигна мерника и на своя наследник в сутрешния блок на БТВ. Журналистът с политически мераци сподели в личния си профил във фейсбук любопитна информация. Тя е свързана с крупна сделка, която Хекимян е сключил в края на миналата година.

Според информация, която Бареков е получил от Движението Граждани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, Антон се е сдобил с огромен и доста луксозен апартамент за над 100 хиляди евро в столичния квартал Бъкстон. Николай с ирония се чуди и мае на избора на колегата си, който е доста голям за сам ерген. Но, всъщност, Хекимян има дълга връзка с Василена Гръбчева и явно се е сдобил със семейно гнездо.

Бареков отново е безпощаден

Бареков отново е безпощаден

Въпросът, който мъчи Бареков, е как точно е станала сделката за тази крупна сума. „За ерген с две години стаж като водещ на сутрешен блок с нисък рейтинг коледният подарък е повече от (не)заслужен и охолен. Само дето старият ми приятел е забравил да се похвали на друг, освен на шефката си госпожа Анна Тодорова, и да почерпи обилно за придобивката“, иронизира лидерът на „Презареди България“, пише blife.bg.

„Продължавай да се държиш тъпо в ефир, блей като теле в железница и бъди слуга на олигархията. И не се крий, а почерпи за имота, за да е на късмет. Бедни, бедни, Тони, защо не си остана хванат на хорото в ледената река на Калофер, там между мъжете, поне ти приличаше с микрофон в ръка…“, довършва го Бареков и дава нова почва за скандали и размисли.

Хекимян със сигурност не е приел с усмивка думите на Бареков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар