Натали Трифонова показа любимия си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Приятелите на Натали Трифонова в мрежата одобриха избора й

Натали Трифонова най-после показа любимия си. Красавицата, която дълго време беше спрягана за любовница на Слави Трифонов, сияе от щастие до актуалното си гадже. Публична тайна е, че тя има връзка с бившия футболист на „Левски“ Антонио Аниете.

Двамата си подариха дълга ваканция в перлата на Черна гора. Влюбените отмаряха това лято в живописния град Будва, разположен край бреговете на Адриатическо море. Натали Трифонова не пропусна възможността да осведоми почитателите си за всяка своя крачка.

Красавицата постоянно качваше снимки в мрежата, от които за никого не остана тайна къде ходи тя и какво си похапва. Натали Трифонова най-после се показа и с любимия си.

Тя качи снимка, на която двама са заедно. От фотоса става ясно, че във връзката им цари пълна хармония.

Приятелите на красивата синоптичка побързаха да изразят одобрението си към избора й, пише ПИК.

Последната гореща клюка около красавицата гласи, че тя и Антонио Аниете ще се венчаят тайно. Двамата са избрали морския бряг край град Царево за място, на което ще си разменят брачните клетви.

В началото на лятото там се венча още една светска двойка – Луиза Григорова и Мартин Макариев.

Натали Трифонова мечтае за скромна сватба. Затова двамата с любимия й са решили да избягат от суматохата в града.

Преди да срещне футболиста, красавицата преживя драматично една тежка раздяла. Дълги години тя имаше връзка с колегата си от ТВ7 Деян Маринов. В началото на лятото той се врече във вечна вярност в репортерката на Гала – Рени Чавдарова.

Очевидно Натали Трифонова е решила да последва примера му. Дълго време клюките я свързваха и със Слави Трифонов. Според слуховете Дългия е бил луд по нея и дори й предложил брак. Към днешна дата и двамата категорично отричат тези твърдения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар