Ето как ще изглежда къщата през новия сезон на ВИП Брадър (ФОТО)

Гласувайте за статията

Риалитито ще стартира в понеделник – 11 септември

Продуцентите на ВИП Брадър повдигат все повече завесата около новия сезон на риалитито.

Вече стана ясно как ще изглежда къщата на ВИП Брадър през новия телевизионен сезон.

Новите съквартиранти на риалити формата ще живеят в невиждан лукс. ВИП Брадър ще стартира на 11 септември в ефира на Нова тв.
Къщата край Нови хан, е изцяло реновирана.

Тя е обзаведена с изцяло луксозни мебели. Освен това стана ясно и кои са първите пет съквартиранти в новия сезон на ВИП Брадър.
Първите петима участници, които ще прекрачат прага на къщата още този понеделник, са Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов и Тото от „Скандау“.

ВИП Брадър

Риалитито ще стартира в понеделник – 11 септември

Риалитито ще стартира в понеделник – 11 септември от 20 ч. в ефира на Нова тв.
Това стана ясно от думите на водещите Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева, Миглена Ангелова и програмния директор на Нова тв – Антоний Мангов.

Те предизвикаха журналистите да се включат в специална мисия, в която трябваше да отгатнат сами имената на бъдещите съквартиранти.
При все, че не успяха да разгадаят имената на всички съквартиранти, Ники Кънчев ги успокои. Той сподели, че има специално разрешение от продуцентите на ВИП Брадър да разкрие имената на първите петима участници, които ще прекрачат прага на къщата.

Освен това водещите загатнаха, че тази година подборът наистина е разнообразен и това им гарантира един изключително силен сезон.
Третият водещ на най-любовния досега сезон на риалити формата, ще е Миглена Ангелова.

Водещите разкриха, че идеята на новия сезон на риалитито е да покаже любовта във всичките и измерения.
Кастингът на съквартирантите е съобразен именно с това.

Програмният директор на Нова тв – Антоний Мангов посочи, че този път живите предавания ще бъдат в понеделник и сряда. Във вторник, четвъртък и петък пък ще текат дейли епизодите.
Освен това той разкри, че тази година къщата е превърната в истинско любовно гнездо с много нови кътчета, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар