Вдовицата на Димитър Цонев взриви мрежата (ГОРЕЩО ФОТО)

Гласувайте за статията

Мариана Цонева забрави бързо за траура

Вдовицата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Мариана Цонева взриви мрежата с фотоса, който качи на профила си.

По всичко личи, че семейството на Димитър Цонев отдавна е захвърлило траура. Само една година след като той напусна този свят, съпругата му Мариана Цонева захвърли дрехи и задръжки.

Тя качи в профила си в социалната мрежа доста разголени снимки, на които е по бански. Една от тях дори превърна в профилна снимка.
От кадрите ясно се вижда, че веселата вдовица позира демонстративно пред фотообектива.

Димитър Цонев

Мариана Цонева забрави бързо за траура

Вдовицата на Димитър Цонев показва гордо задните си части. В интерес на истината трябва да се отбележи, че демонстрира отлично тяло като се има предвид, че не е в първа младост.
Очевидно в семейството на Димитър Цонев имат по-различни и особени разбирания по отношение на смъртта и скръбта по загубата на любим човек.

Живият пример за това твърдение е наследницата му Деси Цонева. Вероятно си спомняте, че тя превърна кончината на баща си в истински цирк и евтин пиар. Разбира се отнесе редица критики заради всичко, което направи, но това не я бърка по никакъв начин. За нея важното бе, че натрупа дивиденти.

Броени дни след смъртта на баща си, Деси Цонева дори влезе в къщата на ВИП Брадър. И там тя не пропусна да направи няколко скандални изцепки и демонстрира любовта си към напитките с градус, отбелязва „ХотАрена“.

Единствената, която се покри след смъртта на Димитър Цонев, бе майка му Анахид Тачева. Популярната тв водеща от времето на соца потъна в мъка по изгубената си рожба. За разлика от останалите членове на фамилията, тя не направи нито една скандална изцепка, нито пък се опита да натрупа дивиденти от случая.

Припомняме, че известният телевизионер напусна този свят в края на август, миналата година, след като бе покосен от тежък инсулт, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Вдовицата на Димитър Цонев взриви мрежата (ГОРЕЩО ФОТО)”

  1. vacho

    сеп. 08. 2017

    Мъртвите са си мъртви,лека им пръст.Живите трябва да живеят.

Добавете коментар