Влади Въргала се разведе със съпругата си Силвия!

Владислав Карамфилов, по-познат като Влади Въргала, се е развел със своята дългогодишна партньорка Силвия. Двамата имат и две пораснали деца. Това актьора и режисьор призна пред Гала в шоуто „На кафе”. [caption id="attachment_527324" align="aligncenter" width="261"]Влади Въргала Влади Въргала има нова любов в живота си[/caption] Двамата със съпругата му Силвия имат тридесет годишен брак, но нещата се разтекли по само себе си. Причината за това нямал никой, просто двамата вече „изчерпали отношенията си”. „Попитах Силвето дали мога да говоря в предаването от името на двама ни и тя се съгласи. Не сме заедно от доста дълго време. И в един момент взехме взаимно решение да се разделим по взаимно съгласие. Сега сме в много прекрасни отношения. Щастливи сме и между нас цари невероятна хармония. И всеки си пое по пътя”, изповяда се пред Гала актьорът. Но вече е намерил жената на живота си. Това е младата актриса Тезджан Ферад-Джани. Двамата се запознали по време на кастинг. Тя също била в „края на отношенията си” със съпруга си Николай Колев - сценарист. Двамата имат син.

„Тя ме реновира! Когато се запознахме с Джани и започнахме да работим заедно с нея разбрах, че това е жената. В един момент осъзнах, че сме сродни души”, каза още актьорът.

Преди известно време победителят от ВИП Брадър 2014 година наскоро оперирал рамото си. Паднал по време на представлението на „Шменти капели” преди време. Според него още тогава Господ му дал знак да не се захваща с този проект, но той не разчел знаците. След като паднал на сцената на едно от първите представления на пиесата, рамото му станало „по-голямо и от това на Арнолд Шварценегер”, в типичния си стил обясни зевзека. И така се влачил години наред. Заради контузията не успявал да тренира, само карал колело. И накрая е се доверил да бъде опериран от доц. Русимов от Военната болница. Той се тюхка защо не е предприел тази мярка още преди. „Ама там, във Военна болница, сестрите ги избират с конкурс. Работят най-готините сестри. Голям купон си изкарах в болницата. То бяха само майтапи, снимки и селфита...”, изповяда се със смях Влади Въргала. Шоуменът, който наскоро отпразнува половин век, отново е готов да влезе за някаква интервенция