Джордж Клуни жертва на жестоки подигравки! (Вижте с какво го вбесиха най-близките му)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни не спира да се оплаква след раждането си близнаците си.

Откакто стана татко на две деца на 56 години, Джордж Клуни коренно се промени. Характерното му чувство за хумор се преобрази в самоирония, а желанието му да се жалва е нараснало неистово! Двамата със съпругата му Амал дадоха първото си съвместно интервю след раждането на близнаците си.

Джордж Клуни не крие, че никога не си се е представял като „професионалист в смяната на памперси“. Но, ето че и през това трябваше да мине. И то на възраст, на която мнозина се радват на внуци. Въпреки че е горд от себе си и приноса си в грижите за бебетата, актьорът трудно преглъща подигравките, на които е подложен постоянно.

Джордж Клуни още свиква с бащинството

Джордж Клуни още свиква с бащинството

Той признава, че най-близките му приятели го скъсват от бъзици покрай ролята му на грижовен татко „Трябва да видите лицата на приятелите им, докато сменям пелените на близнаците. Те ми се подиграват”, добавя звездният татко.  Въпреки че в думите им със сигурност няма лоши помисли, актьорът не ги приема много на шега, пише blitz.bg.

Явно и самият Джордж Клуни знае, че доста е окъснял със създаването на наследство. Но, все пак, по-добре късно, отколкото никога! Двамата с Амал са категорични, че не мислят за още деца, защото близнаците са им напълно достатъчни. Актьорът се чувства истински късметлия, защото му е провървяло не само в кариерата, а и в любовта. Пък нека му се подиграват другите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар