Ти да видиш: Николета ще се омъжва за Ники Михайлов във Вип Брадър! (още подробности)

Ти да видиш: Николета ще се омъжва за Ники Михайлов във Вип Брадър! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще си кажат „Да“ пред очите на Големия брат!

Натирената от „Папараци“ Николета Лозанова бързо си намери нов източник на доходи. Както знаем, плеймейтката тутакси е пристанала на Вип Брадър, където се очаква да влезе… заедно с Ники Михайлов.

Николета

Николета Лозанова влизала срещу половин милион във Вип Брадър, а условието е да се омъжи публично за Ники Михайлов

Николета обаче няма да прекрачи прага на Къщата в понеделник, заедно с другите звезди. Тя ще влезе изненадващо в началото на октомври, за да остане сред съквартирантите не повече от две седмици.

За тези две седмици Нико Тупарев уж се бил съгласил да плати на Лозанова рекордната сума от 500 000 лева. Нещо, което той самият не е потвърдил. Така че, за да повярваме, ще изчакаме да го чуем от устата му.

Другото, което си била уредила Николета Лозанова, е да не участва в номинации, нито елиминации. Тя влизала със статут на гост-звезда и щяла да разполага със собствена спалня, баня и тоалетна. Както и с фризьори и гримьори на разположение.

Най-любопитното обаче е, че НиЛо щяла да признае публично връзката си с Ники Михайлов именно в Къщата на Вип Брадър. И нещо повече – двамата като нищо може да се оженят пред погледа на Големия брат.

Всъщност това би трябвало да е единственото, заради което продуцентите да се решат да цакат толкова пари – сватбата на сина на Боби Михайлов. Тепърва предстои да видим какво ще стане обаче и дали след ден-два пък няма да се пусне друга и коренно различна информация по случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар