Милионите на Ванга изнесени в Америка

Гласувайте за статията
Доведеният син на Ванга Димитър Вълчев изнася 4 милиона долара в Чикаго след смъртта й

Милионите, които оставя петричката пророчица Ванга, от години будят любопитството – пише в. „Уикенд“. С тях открай време са оплетени имената на пожизнения почетен председател на фондацията на петричката ясновидка Димитър Вълчев и неговия приближен Емануил Деведжиев, бивш кмет на Мелник – отбелязва изданието.

Известно е, че през 1995 г., малко преди смъртта на Ванга, двамата прелитат океана и кацат в Чикаго. При това успяват да пренесат в САЩ фамозната за онези години, а и днес, сума от 4 млн. долара, собственост на гадателката. След това следите на парите се губят.

Пред „Уикенд“ източник с висок пост в бившите служби разказва, че милионите са предадени в ръцете на български емигрант в Чикаго. След време при едно от едванията му в България мъртвото му тяло е открито във водите на река Дунав. Източникът засега не желае да каже името на клетия емигрант в САЩ. Кой по-нататък слага ръка върху доларите на баба Ванга, е загадка, но един ден може и тя да се разплете – допълва източникът.

Факт е обаче, че фондацията, основана от почитатели на ясновидката, е от години приют за кадри на бившата ДС. Освен безспорни авторитети в организацията, основана през 1994 г., в нея са се загнездили офицери и агенти от бившата ДС. Част от тези хора окупират Ванга през последните няколко години от живота й. Дори се твърди, че те са наясно кой е сложил ръка върху милионите на гадателката.

Милионите на Ванга били изнесени зад Океана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар