Удари дъното: Вдовицата на Митко Цонев се пусна по „дупара“ само година след гибелта му! (виж тук)

Гласувайте за статията

Вдовицата на Митко Цонев възмути мнозина в социалната мрежа!

Странно чувство за скръб и тъга показват не само щерката на големия журналист Митко Цонев, но и съпругата му Мариана. За Деси Цонева е ясно – тя си е била дива, луда и щура винаги. А и все пак е доста по-млада и неопитна.

Митко Цонев

Вдовицата на Митко Цонев потресе всички в мрежата с тези си разголени снимки

Вдовицата му Мариана Цонева обаче шокира всички в социалната мрежа като се пусна по… дупара, само година след гибелта на благоверния си. При това Мариана не само се снима разголена, ами качи и едната от снимките си за профилна, пише Хотарена.нет.

Както виждате, вдовицата на Митко Цонев показва прелести в супер оскъдан бански, а камерата е насочена към задните й части. Е, да, признаваме, че за годините си, тя никак не изглежда зле. Но не беше ли редно да изчака още малко, преди да се пусне на „интернет пазара“.

„Никой не кара Деси и Мариана да спрат да живеят или да се превърнат в аскети. Но защо, по дяволите, им е да навират в очите на милиони потребители във Фейсбук какво, къде и как го правят. Ами ходи, разпускай, забавлявай се, но си остави личното пространство, където никой да не може да ти се смее или да те съди за резила“, коментират възмутени фенове на Митко Цонев.

Други пък смятат, че крушката не пада по-далече от дървото. И посочват за пример Деси Цонева, която от известно време е зарязала всичко. И се е отдала на разгул, пиячка и късане на синджири в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар