Милиардерът Ричард Брансън се скри вдън земя от Ирма (ФОТО от убежището му)

Гласувайте за статията

Милиардерът Ричард Брансън се оказа в окото на урагана Ирма.

Най-опустошителната буря в новата история на човечеството няма милост към никого, бил той и Ричард Брансън! Милиардерът и предприемач е един от много изключително богати хора от цял свят, притежаващи имения на Карибските острови. А в неговия случай – цял остров!

Но пари не могат да спрат природата, която тя настъпва с пълна сила. Затова Ричард Брансън е бил принуден да прекрати лежерните си занимания с приятели и да се набутат в избата на имението. Компанията нямало как да напусне Карибите заради прекъсването на всякакъв вид транспортни връзки.

Ричард Брансън се сблъска с гнева на природата

Ричард Брансън се сблъска с гнева на природата

А и явно не са приели достатъчно сериозно предупрежденията за наближаването на нещо голямо. Ричард Брансън не единственият, подценил природата. Но поне може да се радва, че му се е разминало леко! Той сподели снимки от избата си, в която са се намърдали шест човека. Помещението, обаче, изглежда подготвено за подобни екстремни ситуации със специално пригодени легла.

Милиардерът препоръча на всички да се пазят и да се информират за случващото се. Часове след поста му, ураганът Ирма удари с цялата си сила Карибските острови и предизвика невиждани опустошения. Летището бе изцяло разрушено, както и стотици постройки. Около 3 милиона души са без ток, а жертвите досега са 10, като броят им се очаква да расте. Те, за разлика от Ричард Брансън, не са имали сигурно убежище над главата си….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар