Ким Кардашиян и Уест очакват трето дете през януари (Вижте подробности)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян и Кание Уест намриха сурогатна майка, тя ще роди третото им дете

Ким Кардашиян и Кание Уест ще сбъднат мечтата си да имат трето дете. Най-сетне известната двойка намерила подходяща жена за сурогатна майка. Тя ще износи бебето.

Според близки до известната двойка то вече е заченато и се очаква да се появи на бял свят някъде през януари догодина.

Заради проблеми по време на предишната си бременност реалити звездата бе предупредена от лекарите, че е опасно да става майка отново. Ким бе диагностицирана с плацента акрета и всяка следваща бременност може да е фатална както за нея така и за плода, предават от електронното издание за новини 24chasa.bg.

Кардашиян и Уест още през юни сключиха договор с 20 годишна жена. За която смятат, че е подходяща. Тя ще получи сумата от 113 хиляди долара за да роди бебето. А после като бонус ще вземе още 5 хилядарки ако роди близнаци.

Според слуховете детето обаче ще е едно и полът му ще е женски. За да прибере парите сурогатната майка обаче трябва да се подложи на някои лишения според сделката.

В клаузите на договора й се забраняват всякаква сексуални контакти преди оплождането и 20 дена след като ембриона се имплантира. По време на бременността не трябва да се къпе в гореща вана както и да ходи на сауна. Забранено й било да си боядисва косата, да се храни със сурова риба и можела да пие само по кафе на ден заради кофеина.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар