Алекс Сърчаджиева аут от ВИП Брадър, Ласкин напуска „Фермата“ болен

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева няма да бъде част от новия сезон на ВИП Брадър.

Покрай многото спекулации около новия сезон на риалитито стана ясно, че Алекс Сърчаджиева отпада на финалната права. Но причината за това не е намърдалата се Миглена Ангелова или друга интрига, а самият Иван Ласкин!

Актьорът стана част от конкурентното на ВИП Брадър риалити „Фермата“. Но участието му там, което всичко очакват да бъде доста скандално, се оказа неочаквано кратко! Ласкин е трябвало да прекрати предсрочно престоя си във „Фермата“ заради влошеното си здравословно състояние. А Алекс Сърчаджиева, като една грижовна жена, е предпочела да се грижи за него, вместо да се подвизава на малкия екран.

Въпреки че на мнозина тази версия им звучи зле скалъпена и подозират сериозен скандал, който се крие, тя бе потвърдена от два източника. Очаква се, че актрисата сама се е отказала от ролята на водещ в новия ВИП Брадър. А Иван Лаксин определено ще оцени този неин жест, защото има нужда от нейните грижи и внимание.

Звездата от „Васко да Гама от село Рупча“ явно е подценил

предизвикателството на „Фермата“ и най-вече сериозното физическо натоварване, на каквото той не е свикнал. Но пък бил примамен от сериозния хонорар и решил да тества възможностите си. Освен това, негласното споразумение между него и Алекс Сърчаджиева било този тв сезон той да се изявява на малкия екран, а тя да гледа детето им.

Алекс Сърчаджиева е сериозно притеснена за Ласкин

Алекс Сърчаджиева е сериозно притеснена за Ласкин

Но, за зла участ, плановете им претърпели провал. По време на първата тежка мисия в първите дни на фермерското риалити на Ласкин сериозно му прилошало и се наложило спешно да бъде откаран в болница. Това негово състояние със сигурност ще стане причината той да бъде първият, който ще напусне предаването още в самото му начало. Продуцентите са решили, че продължаването на участието му е доста рисковано, пише retro.bg.

Така и той, и Алекс Сърчаджиева ще се седят вкъщи и ще се гледат един друг. А солидните хонорари ще си останат само в мечтите им. Но, все пак, има и по-важни неща от парите и на първо място това е здравето. Преди време Ласкин имаше проблеми с високо кръвно, а сега обикаля по лекари, за да види какво поразии си е причинил с алкохола и застоялия начин на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар