Лора Крумова лъсна в поредния чутовен скандал

Гласувайте за статията

Лора Крумова лъсна в чутовен скандал в Нова тв

Лора Крумова се забърка в нов скандал. Амбициозната тв водеща отново успя да извие ръцете на шефовете си. Въпреки, че предаването, което тя води заедно с Галя Щърбева имаше на практика кошмарен рейтинг, двете си осигуриха оставането в Нова тв.

И този сезон рокадите в частната медия продължават с пълна сила. Шефовете на гледаната телевизия решиха да разчистят ефира от предаванията с ниска гледаемост. Едно от тях се оказа „Комбина“. Ръководството на Нова тв взе единодушното решение да свали неуспешното предаване от ефир.

Но въпреки провала си двете дружки и колежки – Лора Крумова и Галя Щърбева се уредиха с нова работа. Двете дами не просто остават в медията, но и оставиха двама свои колеги без работа.

Журналистките, които преди време лъснаха в скандалите покрай грантовете на „Америка за България“, извиха ръцете на ръководството на Нова тв и си осигуриха сладка работа.

Лора Крумова ще бъде водеща на предаването „Събуди се“. Колежката й Галя Щърбева също ще работи за съботно-неделния блок. Но тя остава зад екран. Брюнетката ще бъде главен редактор. Нейният съпруг Петьо също остава на старата си позиция. От продуцент на „Комбина“ той става продуцент на „Събуди се“.

Двете дами са договорили  и космически заплати. За изявата си през уикенда те ще получават месечни възнаграждения в размер на 10 000 лв.

Колегата им Деян Веселинов остава без работа. Само преди два месеца той се венча за репортерката на Гала и тази вест със сигурност ще помрачи щастието на младоженците.

С по-голям късмет от него се оказа Мира Иванова. Тв водещата успя да запази работата си. Тя ще води предаването единствено в събота. Колежката й Лора Крумова ще поеме щафетата в последния ден от седмицата, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар