Тифани Тръмп предизвика скандал! Използва положението си, за да ходи по ревюта

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп шокира, урежда си покани използвайки общественото си положение

Тифани Тръмп шокира като използва общественото си положение, за да ходи по ревюта. Причината е, че първата дъщеря на Америка не е особено желан гост по различни събития. Затова и се случва да прибягва до различни трикове, за да си осигури право на присъствие.

Редактор на списание „Харпърс“ е получил съобщение от личната й асистентка, която пита дали е възможно да се включи първата дъщеря на Америка в годишното ревю и партито на списанието. По ирония на съдбата, писмото пристигнало в грешната пощенска кутия.

Самият редактор на списанието разказва, че е останал шокиран, когато е получил писмото. „Нито завеждам отдел „мода“, нито провеждаме ревю. Не знам как са се объркали, но явно е практика да използват общественото й положение, за да ходи по светски събития.

Иначе Тифани Тръмп явно предпочита купоните, пред това да стои в Белия дом или да следва. Тя се похвали, че е успяла да завърши първата година в правния колеж, преди да отпраши с приятели за Европа. Фотографи я заснеха с къси панталонки и бодигарда й, докато се наслаждава на ваканция на Сен Тропе.

Сега Тифани е в САЩ, но вместо да се отдаде отново на учене на законите, предпочита да ходи по ревюта. Преди седмица, тя и майка й — Марла Мейпълс, бяха забелязани да се забавляват заедно на ревю в Ню Йорк. Иначе дъщерята на президента ще вземе участие в седмицата на модата в голямата ябълка. След това обаче волю-неволю ще трябва да се върне обратно в училище и да продължи следването си.

Тифани Тръмп ходи ревюта, вместо на училище

Тифани Тръмп ходи ревюта, вместо на училище

Според запознати, Тръмп сам е настоял дъщеря му да е студентка във Вашингтон. Така ще може лично да контролира образованието й, а освен това да я държи под око. И да я прави част от щастливото си семейство, винаги, когато е необходимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар